Rüyada bol miktarda su görmek

Rüyada bol miktarda su görmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, dualarına karşılık alacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol miktarda su gördüyseniz:

  • Entellektüel maceralar veya arayışlar içinde olacaksınız.

Rüyada bol miktarda su görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine tabir olunur.

Rüyada bol miktarda et görmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bol miktarda para almak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol miktarda para görmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bol miktarda kağıt para görmek ticaretinin hızlanacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol miktarda altın görmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok miktarda altın görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına alamet eder.

Rüyada yüksek miktarda para görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments