Rüyada bombadan kaçmak

Rüyada bombadan kaçmak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, sağlığının yerinde kalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bombadan kaçmak gördüyseniz:

  • Görünürdeki gerçeklerin ardındaki şeyleri biraz didiklemenizde fayda var.

Rüyada bombadan kaçmak şansının ve bahtının açılacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bombalardan kaçmak bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada savaş bombası görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada patlayan bombalar görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada el bombası patlatmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yerin bombalandığını görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada el bombası atmak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, onu dinleyeceğine işaret eder.

Rüyada sis bombası görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments