Rüyada boncuk takmak

Rüyada boncuk takmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine alamet eder.

Rüyada boncuk takmak gördüyseniz:

  • Fiziksel gücünüzü yeniden hissediyorsunuz.

Rüyada mavi boncuklu bilezik takmak büyük manevi zararlar yaşanacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada siyah boncuk takmak aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına işarettir.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil boncuk takmak iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere delalet eder.

Rüyada boncuklu bileklik takmak endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada nazar boncuklu yüzük takmak imkânsızı başaracağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada boynuna boncuk takmak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, günlerini hastanede geçireceğine işarettir.

Rüyada koluna boncuk takmak kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments