Rüyada boncuklu görmek

Rüyada boncuklu görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, ulvi kimse haline geleceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada boncuklu gördüyseniz:

  • Bazı konuların üzerinde durmamak için mazeret üretmeyi bırakmalısınız.

Rüyada yeşil boncuk takmak uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam nazar boncuğu görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına inanılır.

Rüyada mor boncuk görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada boncuk işleme görmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine işarettir.

Rüyada boncuk hediye almak bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine yorulur.

Rüyada siyah boncuk takmak neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, duaların allah katında karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada koluna mavi boncuk takmak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına rivayet eder.

Rüyada mavi boncuk kolye görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments