Rüyada bordo battaniye görmek

Rüyada bordo battaniye görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına işaret eder.

Rüyada bordo battaniye gördüyseniz:

  • Aniden beliren duygusal konular sizi yavaşlatabilir.

Rüyada bordo battaniye görmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada battaniye sarılmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada battaniye almak aksiliklerin yaşanacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yatak yorgan battaniye görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, geçiminin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil bebek battaniyesi görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, başarıyla geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz bebek battaniyesi görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek battaniyesi yıkamak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine delalet eder.

Rüyada temiz battaniye görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments