Rüyada boş bina görmek

Rüyada boş bina görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, yerinde saymayacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada boş bina gördüyseniz:

  • İşten ayrılabilir ya da önemli anlaşmazlıklara girebilirsiniz.

Rüyada boş bina görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalettir.

Rüyada boş binaya girmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına delalettir.

Rüyada boş bir bina görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada büyük boş bina görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binadan atlamak bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bitmemiş bina görmek faydalı şeyler yapacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet eder.

Rüyada kendini binanın çatısında görmek yeni ilişkiler kurulacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada çok güzel bina görmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
tuğçe

Merhabalar, rüyamda 4-5 katlı boş bir bina vardı bizimmiş.Ve yanımda belediye başkanıyla birlikte binayı gezdik.Nasıl değerlendirelim diye ondan fikir istedim.Merdivenleri çıktık ve terasa geldik.Teras büyüktü,buzddolabı gördük açtık ve içinde su vardı ikimizde aldık su içtik.Sonra ben eşime haber vermek için eşimi çağırdım.Teşekkürler yorum için şimdiden..