Rüyada boy kısalığı görmek

Rüyada boy kısalığı görmek alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, bereket ve huzur geleceğine, zenginleşeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada boy kısalığı gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri çok fazla büyütüyorsunuz.

Rüyada kısa boylu insan görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ölüyü kısa boylu görmek sadaka ya da zekat vereceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına tabir olunur.

Rüyada boy kısalığı görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine inanılır.

Rüyada kısa boylu erkek görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, maddi gücünü yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada boyu kısalmış görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa boylu birini uzun görmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine yorulur.

Rüyada kısa boylu adam görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kısa boylu kadın görmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments