Rüyada boyalı tırnak görmek

Rüyada boyalı tırnak görmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, yeterli kimse haline geleceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işaret eder.

Rüyada boyalı tırnak gördüyseniz:

  • Genellikle kısa ilişkileri tercih edeceksiniz.

Rüyada tırnaklarını boyalı görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada boyalı tırnak görmek yüzlerin asılacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine işarettir.

Rüyada saçının siyaha boyandığını görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sarı boyalı duvar görmek çalışıyorsa terfi alacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boya yapan görmek rüyayı gören kişinin kur’an ve allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada siyah boya sürmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işarettir.

Rüyada boya içmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçı kızıla boyatmak uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments