Rüyada altın boncuk görmek

Rüyada altın boncuk görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, onları koruyup kollayacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın boncuk gördüyseniz:

  • Her zaman başkalarını düşünerek davranmak kolay olmayabilir.

Rüyada altın boncuk görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına inanılır.

Rüyada mavi boncuklu altın bilezik görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada nazar boncuklu altın kolye görmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın nazar boncuklu küpe görmek tatsızlıkların yaşanacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işarettir.

Rüyada altın nazar boncuğu görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada mavi boncuk takmak çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada boncuklu küpe görmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine boncuk vermek çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments