Rüyada bulgur aşı görmek

Rüyada bulgur aşı görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, güç ve kudret kazanacağına, helal rızka kavuşacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, diplomalı kimse olacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulgur aşı gördüyseniz:

  • Çok yakında, kimi nerede görmek, ne yapmasını istemek ya da ne zaman nereye çağırmak gerektiği noktasında ilk söz sahibi siz olacaksınız.

Rüyada bulgur aşı görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulgur aşı yemek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine işarettir.

Rüyada aşı yapmak arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolundan aşı olmak işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına işarettir.

Rüyada aşılanmış ağaç görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşı olmamak yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Rüyada tetanoz aşısı görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada kuduz aşısı olmak çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments