Rüyada bulgur atmak

Rüyada bulgur atmak maddi anlamda zarar edeceğine, keyfinin yerine geleceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, başka işler deneyeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, keyifli günler geçireceğine delalettir.

Rüyada bulgur atmak gördüyseniz:

  • Modası geçmiş veya artık verimliliğini yitirmiş düşünceleri, yöntemleri ya da methodları bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada bulgur atmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada pirinç ve bulgur görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur aldığını görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine rivayet eder.

Rüyada bulgurda kurt görmek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada kuşlara bulgur vermek dileklerin gerçekleşeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulgur sermek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada çiğ bulgur görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulgurdan köfte yapmak her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments