Rüyada bulgur kısır görmek

Rüyada bulgur kısır görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bulgur kısır gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla pozitif veya gereğinden fazla negatif düşüme tuzağına kapılmamakta fayda var.

Rüyada bulgurdan kısır yapmak maddi kayıpların olacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulur.

Rüyada bulgurlu kısır görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bulgur kısır görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kısırlık bulgur görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kısır koyun görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına işarettir.

Rüyada kısır birini hamile görmek sağlık sorunlarından kurtulacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kısır olmak sevinçli haberlere, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına delalet eder.

Rüyada kısır yoğurmak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments