Rüyada burnu büyük görmek

Rüyada burnu büyük görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnu büyük gördüyseniz:

  • Uzun süredir beklettiğiniz bazı planlarınızı yürürlüğe koyabilir, isteklerinizi elde etmek için harakete geçebilirsiniz.

Rüyada burnu büyük birini görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan büyük kıl koparmak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada burnu büyük bebek görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalettir.

Rüyada burnunun büyük olduğunu görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, yüzlerin asılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi burnunu büyük görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalettir.

Rüyada burnu büyük görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada burnunu büyük görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada burnundan büyük sümük çıkarmak yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments