Rüyada burnun uzadığını görmek

Rüyada burnun uzadığını görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnun uzadığını gördüyseniz:

  • Bazı işlere katkıda bulunmak veya bazı konular için mesai harcamak için sözler vermekten kaçınmanızda fayda var.

Rüyada burnunun uzadığını görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada burnun uzadığını görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına inanılır.

Rüyada burnu uzamak eline geçen kazancı daha da arttıracağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işarettir.

Rüyada kaşlarının uzadığını görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çenenin uzadığını görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını islami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına tabir olunur.

Rüyada kızının saçının uzadığını görmek kariyer sahibi olacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada saç ve sakalın uzadığını görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada el tırnaklarının uzadığını görmek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments