Rüyada burun görmek

Rüyada burun görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada burun gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla iltimasa sahipsiniz.

Rüyada burun deldirmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işarettir.

Rüyada burundan öpülmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada burun kılı çekmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına işaret eder.

Rüyada şişmiş burun görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işaret eder.

Rüyada burun şişmiş görmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, bereketli işler yapacağına alamet eder.

Rüyada burun pisliğini temizlemek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada kırılmış burun görmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burun pisliği görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments