Rüyada kırılmış burun görmek

Rüyada kırılmış burun görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, bunalıma gireceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine işarettir.

Rüyada kırılmış burun gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişki veya anlaşmaya sıcak bakmanızda fayda var.

Rüyada burun kemiğinin kırıldığını görmek ağız tadının yerine geleceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına delalet eder.

Rüyada burun kırılması görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırılmış burun görmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine inanılır.

Rüyada burun kırıldığını görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada burun kırılmasını görmek ekonomik gücün çoğalacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına yorulur.

Rüyada burun pisliğini yemek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına inanılır.

Rüyada burun temizlediğini görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine tabir olunur.

Rüyada kıllı burun görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments