Rüyada burun tutmak

Rüyada burun tutmak başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, fesada bulaşacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada burun tutmak gördüyseniz:

  • Eldivenleri takıp, temizliğe başlamalısınız.

Rüyada burun tutmak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada burun spreyi görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kazancını katbekat arttıracağına inanılır.

Rüyada kopmuş burun görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine alamet eder.

Rüyada kıllı burun görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada burun estetiği olduğunu görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada burun kurdu görmek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burun hızması görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada burun temizlediğini görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments