Rüyada burun yıkamak

Rüyada burun yıkamak sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, sorunlarının yakında biteceğine, doğru haber almaya, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına yorulmaktadır.

Rüyada burun yıkamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizi seven kimselere yabancılaşmanız, onları görmeye bile tahammül edememeniz olasıdır.

Rüyada burun yıkamak zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına alamet eder.

Rüyada burundan böcek çıkarmak ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burun ameliyatı olacağını görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada burun kılı görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada burundan öpmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burun içinde yara görmek canının derdine düşeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada burundan katı sümük çıkarmak kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine işarettir.

Rüyada şişmiş burun görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments