Rüyada büyü yapıldığını duymak

Rüyada büyü yapıldığını duymak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, geçiminin zorlaşacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada büyü yapıldığını duymak gördüyseniz:

  • Karalarınızı kendiniz vermelisiniz.

Rüyada başkasına büyü yapıldığını duymak moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına delalettir.

Rüyada büyü yapıldığını duymak en pahalı evlerde oturacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada evine büyü yapıldığını görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına tabir olunur.

Rüyada kara büyü yapıldığını görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına inanılır.

Rüyada büyü yapılmış görmek parasının azalacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada birisine büyü yapıldığını görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yapılan büyüyü bozmak fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyü yapıldığını görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments