Rüyada büyük abdestini yapan birini görmek

Rüyada büyük abdestini yapan birini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, yokluk içine düşeceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, takdir edilen kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdestini yapan birini gördüyseniz:

  • Elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Rüyada başkasının büyük abdestini temizlemek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, daima ona hürmet göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabaya büyük abdest yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada büyük abdest altına yapmak her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, afiyette ve keyifte olacağına alamet eder.

Rüyada tuvalete büyük abdest görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük abdestini yapamamak sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına işarettir.

Rüyada büyük abdesti altına kaçırmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalette büyük abdest temizlemek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Rüyada büyük abdeste basmak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
fatma

rüyamda köydeyiz gece vakti ay var aydınlık.eşimle mağaradan çıkıyoruz geziniyoruz.bir köy tuvaleti. bir genç kadın tuvalette çiş yapıyor. kakasını. bir genç erkek geliyor gülüşüyorlar. sonra erkekte büyük çiş yapıyor. sonrada bu çiş yaptııkları yerde bazlama ekmek pişiriyorlar. uyanmışım. tiksındim. saygılar yorumlarsanız rüyamı. çok etkilendim.