Rüyada büyük abdeste basmak

Rüyada büyük abdeste basmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, umutlarının tazeleneceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına inanılır.

Rüyada büyük abdeste basmak gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, mutlaka bir ortak yol bulunabilir.

Rüyada büyük abdestine basmak işlerinde başarılı olacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdeste basmak sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdesti eline almak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına delalettir.

Rüyada yatağına büyük abdestini yapmak sorunsuz geçeceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada büyük abdestinde solucan görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde büyük abdest görmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine delalet eder.

Rüyada başkasının büyük abdestini yaptığını görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalette büyük abdest yaptığını görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments