Rüyada büyük bir göz görmek

Rüyada büyük bir göz görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük bir göz gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizi seven kimselere yabancılaşmanız, onları görmeye bile tahammül edememeniz olasıdır.

Rüyada büyük mavi göz görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük göz görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada gözleri büyük görmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir göz görmek güzel günler için çalışılacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine işarettir.

Rüyada büyük gözlü kedi görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük gözlü bebek görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözleri büyük bebek görmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük göz görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, bazı operasyonlar geçireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments