Rüyada büyük bir köprüden geçmek

Rüyada büyük bir köprüden geçmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Belki ufak tefek fırsatlar da söz konusu olabilir.

Rüyada büyük bir köprüden geçmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz üstünde köprüden geçmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, tartışmaların sonlandırılacağına işaret eder.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada köprüyü yürüyerek geçmek etrafındaki insanlara allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beton köprüden geçmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına işarettir.

Rüyada köprüden yürüyerek geçmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada yıkık köprüden geçmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada köprünün üzerinden geçmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments