Rüyada büyük bir sivilce görmek

Rüyada büyük bir sivilce görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir sivilce gördüyseniz:

  • Özür dileme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada büyük sivilce sıkmak büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, kişinin rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada büyük sivilce patlatmak maddi anlamda refahının yerinde olacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine yorulur.

Rüyada çok büyük sivilce görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde büyük sivilce görmek düşmanlarını alt edeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde büyük sivilce görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, verilen sözlerin tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada alında büyük sivilce görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına rivayet eder.

Rüyada sırtında büyük sivilce görmek dünyanın kendisine galip gelmesine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir sivilce görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments