Rüyada büyük çocuğunu küçük görmek

Rüyada büyük çocuğunu küçük görmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına yorulur.

Rüyada büyük çocuğunu küçük gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada büyük çocuğu küçük görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, batıl amele işarettir.

Rüyada büyük çocuğunu küçük görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, kişinin kazancının artacağına yorulur.

Rüyada küçük çocuğun sigara içtiğini görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına delalettir.

Rüyada çocuğun küçüklüğünü görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine delalet eder.

Rüyada büyümüş çocuğun küçüklüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük çocuğa yemek yedirmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına işarettir.

Rüyada küçük çocuğa çiş yaptırmak olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına işaret eder.

Rüyada küçük çocuğu öldürmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments