Rüyada büyük defter görmek

Rüyada büyük defter görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada büyük defter gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada büyük defter görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, çok iyi mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada deftere imza atmak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe defter görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada banka defteri görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine alamet eder.

Rüyada veresiye defteri görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, güzel günlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada nikah defteri görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kaplı defter görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada borç defteri görmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments