Rüyada büyük gül görmek

Rüyada büyük gül görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada büyük gül gördüyseniz:

  • Size yapılan tekliflerin ardında başka şeyler olabileceği kuşkularından kurtulmalısınız.

Rüyada büyük beyaz gül görmek kolaylık elde edeceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına inanılır.

Rüyada büyük kırmızı gül görmek güzel günlerle tanışılacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada çok büyük gül görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, kısmetli bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada büyük gül görmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden beyaz gül almak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül bahçesi görmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine inanılır.

Rüyada gülmek ve gülerek uyanmak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı gül aldığını görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, dualarından hayır görmeyeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments