Rüyada büyük kanat görmek

Rüyada büyük kanat görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, hasretlerin biteceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada büyük kanat gördüyseniz:

  • Çevrenizde size düşman olan bazı kimseler bulunabilir.

Rüyada büyük kanat görmek varolan borçların ödeneceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kişinin burnunun kanadığını görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanatları olan at görmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada siyah kanatlı at görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine işarettir.

Rüyada kanatlarıyla uçmak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine işarettir.

Rüyada elin kanadığını görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine alamet eder.

Rüyada bileğinin kanadığını görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanatlı kurt görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments