Rüyada büyük kaya görmek

Rüyada büyük kaya görmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, ticaretin büyüyeceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine delalet eder.

Rüyada büyük kaya gördüyseniz:

  • Sadece duygusal ilişkiler değil sosyal kontaklarınız da bozuk olabilir.

Rüyada büyük kaya görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük kaya görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir kaya görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalettir.

Rüyada büyük kaya parçası görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kaya taş çakıl görmek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada kayalarda yürümek neredeyse mahkemelik olunacağına, güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek kayalık görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada kayalıklarda gezmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments