Rüyada büyük nohut görmek

Rüyada büyük nohut görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük nohut gördüyseniz:

  • Aşırı derecede alıngan olmanız olasıdır.

Rüyada büyük nohut görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada nohut bahçesi görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada nohut sulusu yemek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, büyük aksilikler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil nohut yolmak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiğ nohut yemek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada pilav ve nohut görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, şükrederek yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birine nohut vermek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına alamet eder.

Rüyada nohut harmanı görmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments