Rüyada büyük silahlar görmek

Rüyada büyük silahlar görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına tabir olunur.

Rüyada büyük silahlar gördüyseniz:

  • Bir iş birliğinizde ipleri elinizde tutmanız gerekiyor.

Rüyada büyük silahlar görmek çok hayırlı işlere girileceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük silahla vurulmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük silahla ateş etmek haksızlık edeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada büyük silah görmek kalabalıktan uzak olacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına inanılır.

Rüyada silahlı erkek görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada kavga silah görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada üzerinde silah görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada elinde silahla gezmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments