Rüyada büyük sis görmek

Rüyada büyük sis görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, psikolojik olarak düzeleceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada büyük sis gördüyseniz:

  • Mantıklı olsanız veya olmasanız da önce kendinizi engellememelisiniz.

Rüyada büyük sis görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, asla harama bulaşmayacağına delalettir.

Rüyada sisli havada araba kullanmak alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, sabit geliri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sis hava görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada sisli yolda araba sürmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yoğun sis görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sisli orman görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sis bulutu görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada sis duman görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments