Rüyada büyük ve küçük abdest görmek

Rüyada büyük ve küçük abdest görmek manevi mutluluğu tadacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalet eder.

Rüyada büyük ve küçük abdest gördüyseniz:

  • Üst üste gelen davet ya da kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada büyük ve küçük abdest görmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük ve küçük abdest yapmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada küçük abdest bozmak üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, hastalığın biteceğine rivayet eder.

Rüyada altına küçük abdestini yapmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük abdestini yapamamak umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, kendisine gelemeyeceğine delalettir.

Rüyada küçük abdest yaptığını görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada küçük abdest yapmak çok günah işleyeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments