Rüyada büyük yeşil kapı görmek

Rüyada büyük yeşil kapı görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada büyük yeşil kapı gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi takip edin.

Rüyada büyük yeşil kapı görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine inanılır.

Rüyada yeşil büyük kapı görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük kapıları açmak yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük kapı görmek evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına işarettir.

Rüyada çok büyük bir kapı görmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada büyük bir kapı görmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına alamet eder.

Rüyada büyük kapıdan geçmek ferahlayacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada büyük bir kapıdan geçmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments