Rüyada çakmak söndürmek

Rüyada çakmak söndürmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çakmak söndürmek gördüyseniz:

  • Fazla temkinli davranıyor ya da aynı anda pek çok işe koşturuyor olabilirsiniz.

Rüyada çakmak söndürmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şimşek çakmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada çakmak satın almak işlerin hayırlı kapılar açacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada demir çakmak görmek aralarından su sızmayacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı çakmak görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına delalettir.

Rüyada elinde çakmak görmek hastalanacağına, üzüleceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden çakmak istemek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz çakmak görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments