Rüyada çalışmayan silah görmek

Rüyada çalışmayan silah görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına yorulur.

Rüyada çalışmayan silah gördüyseniz:

  • Aldığınız bazı başarıların keyfine vermek isteyeceksiniz.

Rüyada çalışmayan silah görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada silahla vurulmaya çalışılmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada silahla öldürülmeye çalışılmak darlık içine düşeceğine, sorunların üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yere yetişmeye çalıştığını görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada çalışan görmek özgüveninin yerine geleceğine, büyük ve güzel işler yapacağına delalet eder.

Rüyada çalışan saat görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir fabrikada çalıştığını görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine işaret eder.

Rüyada eski çalıştığım işyerini görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments