Rüyada çalışmayan telefon görmek

Rüyada çalışmayan telefon görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, kolaylıklara kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada çalışmayan telefon gördüyseniz:

  • Yeni bir yere taşınabilir, yeni bir yer veya bir mal satın alabilir, ailenizi genişletebilir veya ek işler bulabilirsiniz.

Rüyada cep telefonu çalındığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonu çalınmak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına tabir olunur.

Rüyada telefonu çalınmak üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına rivayet eder.

Rüyada telefon çalınması görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonumun çalındığını görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefon çalındığını görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada çalışmayan telefon görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada bozuk telefonun çalıştığını görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments