Rüyada cam küre görmek

Rüyada cam küre görmek aile hayatının bozulacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada cam küre gördüyseniz:

  • Size yanlış veya şaibeli bilgi veren kişiler olabilir.

Rüyada cam küre görmek dertlerinin biteceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada küre görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına alamet etmektedir.

Rüyada sihirli küre görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada kar küresi görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dünya küresi görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada birini camdan atmak kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına alamet eder.

Rüyada cam üzerinde yürümek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırılan cam görmek her türlü konforsa sahip olunacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments