Rüyada altın kordon görmek

Rüyada altın kordon görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, sağlığın bozulacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada altın kordon gördüyseniz:

  • Geleceğiniz üzerinde etkili olabilecek kişilerle ilişkilerinizi güçlendirmek için çalışmalısınız.

Rüyada altın kordon görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına rivayet eder.

Rüyada altın kordon takmak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Rüyada kol saat kordonu görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına işaret eder.

Rüyada siyah kordonlu saat görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına inanılır.

Rüyada beyaz kordonlu saat görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbek kordonunu kesmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi kordonlu saat görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kordon bağı kesmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments