Rüyada camdan geçmek

Rüyada camdan geçmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, kişinin fena halde yanılacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada camdan geçmek gördüyseniz:

  • Kendinizi eleştiriyorsunuz, hatalarınızın nelerden kaynaklandığını anlamaya çalışıyorsunuz.

Rüyada cam kapıdan geçmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada camın içinden geçmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada camdan geçmek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına tabir olunur.

Rüyada dar bir camdan geçmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlığın içinden geçmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret eder.

Rüyada ölünün yanından geçmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada engelden geçmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada istanbul köprüsünden geçmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments