Rüyada çanta tamiri görmek

Rüyada çanta tamiri görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çanta tamiri gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız, sizin sandığınız gibi kazanç getirmeyecek.

Rüyada çanta tamiri görmek büyük zararlara uğrayacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada motor tamiri görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tamir görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine rivayet eder.

Rüyada cami tamir etmek rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, yani babasına benzeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gözlük tamir ettirmek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su tamir etmek rahat bir hayata sahip olacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalet eder.

Rüyada eski ayakkabı tamir etmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine tabir olunur.

Rüyada saat tamiri görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments