Rüyada çantası görmek

Rüyada çantası görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, insanların hayır dualarını alacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, canını sıkılacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çantası gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz mükemmel seviyede olabilir.

Rüyada siyah el çantası görmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada yeni bir çanta almak sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, üzüntülerin daha da artacağına inanılır.

Rüyada siyah evrak çantası görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada dolmuşta çanta unutmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi çanta takmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine alamet eder.

Rüyada çanta yapmak üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına delalet eder.

Rüyada yeni bir çanta görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına alamet eder.

Rüyada siyah kadın çantası görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments