Rüyada cebinde sakız görmek

Rüyada cebinde sakız görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, parasının ve malının çoğalacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, koltuğunun da yükseleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına yorulur.

Rüyada cebinde sakız gördüyseniz:

  • Baskıcı veya aşırı ısrarcı olmamanızda fayda var.

Rüyada cebinde sakız görmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada cebine ekmek koymak kazancının her geçen gün artacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına alamet eder.

Rüyada cebinde bozuk para bulmak hayırlı bir karar verileceğine, içine fesat düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cebine para koymak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, kariyer planının altüst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk parayı cebine koymak hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına delalettir.

Rüyada cebine şeker koymak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, eğlenceli günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada cebine çikolata koymak daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cebinde altın görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments