Rüyada ceket cebi görmek

Rüyada ceket cebi görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, başa iş açacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada ceket cebi gördüyseniz:

  • Doğru adımları atmanız durumunda oldukça kazançlı çıkabilirsiniz.

Rüyada ceket cebi görmek bütçesinin küçüleceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada cebrail aleyhisselamı görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefon kaybetmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine işarettir.

Rüyada cep telefonu konuşmak helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada cepleri para dolu görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden cep telefonu hediye almak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, eksiklerinin farkına varacağına işarettir.

Rüyada yeni cep telefonu almak hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments