Rüyada cenazeyi öpmek

Rüyada cenazeyi öpmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yokluk çekeceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada cenazeyi öpmek gördüyseniz:

  • İşinize gelmeyen şeyleri kırıcı olmamaya gayret ederek reddetmelisiniz.

Rüyada cenazeyi öpmek o kişiye zararının dokunacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cenazede el öpmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada ölü birinin cenazesini görmek rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada düğünde cenaze görmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cenazeye yetişememek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine tabir olunur.

Rüyada cenaze hazırlığı yapmak ruhen güzelleşeceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine inanılır.

Rüyada cenaze namazına yetişememek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenazenin arkasından ağlamak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments