Rüyada çene okşamak

Rüyada çene okşamak önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, başarılarının kalıcı olacağına inanılır.

Rüyada çene okşamak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar duygularınızı sakladığınız sürece lehinize gelişebilir.

Rüyada çene okşamak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada çene sıkmak huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada çene tutulması görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine alamet eder.

Rüyada kırık çene görmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çenesi çıkmak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işarettir.

Rüyada çenenin kanadığını görmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada çene kırılması görmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, iyileşme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada çenenin kıllandığını görmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments