Rüyada çene öpmek

Rüyada çene öpmek imkânların çok daha iyi olacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, gelirinin de artmayacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya delalettir.

Rüyada çene öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin öneri veya tavsiyelerini görmezden gelmeniz uzun vadeli düşmanlar edinmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada çene öpmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çene sıkmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine tabir olunur.

Rüyada kırık çene görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çene altında kıl görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çenenin bağlandığını görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına işaret eder.

Rüyada ölen birinin çenesini bağlamak epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına inanılır.

Rüyada çene kırmak rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çene kemiği görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments