Rüyada çenesinde sivilce görmek

Rüyada çenesinde sivilce görmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, çok büyük zararlar edeceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada çenesinde sivilce gördüyseniz:

  • Planlarınızda belli uyarlamalar yapılması gerekliliği netleşiyor veya talepler bunu gerektiriyor.

Rüyada çenesinde sivilce görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada çenesinin kırıldığını görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine alamet eder.

Rüyada çene kırılması görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada çene tutulması görmek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada ölen birinin çenesini bağlamak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine tabir olunur.

Rüyada çenenin kanadığını görmek ününün çoğalacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çene kilitlenmesi görmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına işarettir.

Rüyada çenesi çıkmak umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments