Rüyada altın tırnak görmek

Rüyada altın tırnak görmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, zorlukların artacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına yorulur.

Rüyada altın tırnak gördüyseniz:

  • Bazı konular planlandığı ya da önceden üzerinde anlaşma sağlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Rüyada altın tırnak makası görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada altın tırnak görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına inanılır.

Rüyada ayak tırnak kesmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada yatakta tırnak görmek yurtdışına gidileceğine, mutlu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tırnakları törpülemek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklara kına yakmak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada kopan tırnak görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalet eder.

Rüyada tırnak parmak görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments