Rüyada cep telefonu atmak

Rüyada cep telefonu atmak zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine inanılır.

Rüyada cep telefonu atmak gördüyseniz:

  • Sizden daha yaşlı bir kişiden büyük bir iyilik görmeniz olasıdır.

Rüyada cep telefonu atmak iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonuyla mesajlaşmak düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada cep telefonu bozulmak eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine işarettir.

Rüyada cep telefonu değiştirmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonu çalındığını görmek kendi işini kuracağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonunu aramak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu hediye edildiğini görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonu aramak rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments